Třebaže se při plánování pečiva na svatbu upírá největší pozornost zejména nevěsty na svatební …
Recepty
-
-
Krkovice je maso, které se – jak napovídá označení – nachází na přední části …
-
Tortilly jsou jednoduché placky z kukuřičné mouky a vody. V současné době jsou tortilly vnímány jako hlavní složka mexické, a …
-
Šneci (nebo šneky, obojí lze použít) z listového těsta je jednoduché pečivo, které se v posledních …
-
Udělat domácí sekanou, aby byla jako od babičky, nevyžaduje ani tak velké kuchařské umění, …
-
Když se řekne „zapékané těstoviny“, může to být cokoliv. A leckterý kuchař na to …
-
Štrúdl je počeštělý výraz německého slova strudel, což znamená závin. Z toho je patrno, jak …
-
Brokolice se v českém jídelníčku velmi rychle „zabydlela“. Brokolice je blízkou příbuznou květáku, avšak je …
-
Uzení sice patří k nejstarším způsobům konzervování masa, ale v průběhu časů se technologie měnila. Zkušenostmi …
-
Nádivky se původně používaly jako výplň duté části drůbeže či lovného ptactva. V současné době se …