Pravý medovník, a nebo i jeho „příbuznou“ Marlenku, doma neupečeme. Oba moučníky mají svou…
Kategorie:
Moučníky a dezerty
-
-
Moučníky a dezerty
Jak na piškotovou roládu, která se povede – výborné recepty
od jezzinaod jezzinaMnohá začínající hospodyňka se pečení piškotové rolády obává. A tak i „zaručené“ předpisy odkládá…
-
Řezy připravované na plechu se připravují poměrně snadno: všechny vrstvy řezů přidáváme na základní…
-
Tiramisu – italský dezert z vajec, šlehačky, mandlového likéru, jemného krémového sýru mascarpone, cukrářských…
-
Tvarohová buchta na plech – nebo také koláč, táč a podobně – je poměrně…
-
Piškotové těsto je základní cukrářský výrobek, který slouží buď jako jednoduchý moučník, a nebo…
-
Bublanina je tradiční letní moučník, který se někde podává i jako teplé sladké hlavní…
-
Buchty a koláče s rebarborou patří k typickým domácím produktům, které v běžné obchodní…
Starší článek