Zejména v srpnu a v září, kdy kulminuje doba dozrávání cuket, jsou recepty na jejich zpracování …
Recepty
-
-
Nejkvalitnější hovězí vývar je mezi gurmety i profesionálními kuchaři „vyšší třídy“ považován vývar (consommé) …
-
Domácí zavařeniny dřív připravovala každá hospodyňka. Někde chutněji, jinde méně dobré, ale marmelády či …
-
Okurková sezona se každoročně ptá, jak letos naložíme okurky? Jako vždycky, jako to dělá naše …
-
Kynuté buchty s rebarborou jsou mezi ostatními druhy balených kynutých něčím výjimečným. A to …
-
„Žravé řezy s mandarinkami“, to je „ostuda“ současného českého domácího pečení. Ostudou není zákusek, …
-
„Dobře vyšlehaná pevná pěna z kvalitních surovin. Uherský salám musí být předem jemně umletý. …
-
Když se řekne litá buchta, není tím míněn přesný recept, ale charakter těsta. Proto …
-
Škvarkové pečivo není žádná dieta a nepřipravuje se obvykle k denní konzumaci. Pečivo se škvarky …
-
Narazili jste při pátracích akcích po nových receptech na bulgur? Pak jste našli skvělou …