Dušená mrkev je výtečná příloha, ale rovněž ob líben hlavní jídlo. Dušenou mrkev můžeme…
Recepty
-
-
Jen jednou do roka smažily naše předkyně koblihy, šišky. Bylo tomu v masopustní úterý. Smažené…
-
Topinky, a už jsme se naučili používat i mezinárodní slovo „toasty“, jsou vhodným malým…
-
Patříte k těm, kteří se vstupem do řeznictví dostávají na tenký led? Hledíte na…
-
Šunkové rolky v aspiku, ryby v rosolu, aspikové dorty – studená kuchyně by bez aspiků byla…
-
Trendem doby, a to veskrze pozitivním trendem, je ekonomické nakládání s potravinami. Šetřit lze i…
-
Zahrádkáři i kuchaři to vědí nejlépe: Nikdy nebyly v České zemi dýně v takové oblibě, a…
-
Nakládaný sladkokyselý květák vždy platil, a stále platí za lahůdku. V posledních letech se…
-
Houby jsou výtečnou surovinou pro přípravu různých pomazánek na topinky, opečené tousty. Receptů na…
-
Táč, metýnka, koláč na plech, buchta na plech – to jsou názvy pro nejjednodušší…